Olika stallplatser

Jag har som sagt stått i 4 olika stall med 2 olika hästar. Den första hästen var en islandshäst och jag hade den tillsammans med islandshästar. När jag sedan bestämde mig för att testa på att ha storhäst passade inte riktigt den hästen in i det stallet och jag bytte då. Detta stall låg en bit utanför stan (vi bodde fortfarande i lägenhet då) och hade bara 4 boxar. Jag var den enda som hyrde in mig där och ägaren hade 4 hästar (2 av dem gick på lösdrift). Jag trivdes i detta stall men då jag var tvungen att åka till stallet tidigast 22 på kvällarna för att släppa in hästarna 3 dagar i veckan funkade detta inte i längden. När jag höll på med det hade jag inga större problem med det så sett men nu i efterhand skulle jag aldrig orka göra det.. 
 
När vi flyttade ut till vårt hus flyttade jag även min häst från det lilla stallet till ett stort travstall 1 mil från huset. Det var ett jätte fint stall med helt fantastiska ridvägar men ingen paddock. När hösten närmade sig insåg jag, mörkrädd som jag är, att jag aldrig kommer våga rida ut 4 dagar i veckan själv i mörkret. Sagt och gjort jag började ännu en gång leta stallplats. Denna gång med kravet på paddock samt ridhus, vilket kändes lite som en omöjlighet i början. Hittade tillslut en jätte fint stall men ännu längre hemifrån, däremot fanns det både paddock och skrittavstånd till ridhus, något som jag verkligen ville ha när hösten närmade sig. Jag stod där i ungefär 3 månader innan ägaren till min foderhäst ville ha hem honom. Detta stall var helt fantastiskt, ägaren skötte alla in och utsläpp men jag behövde vara där varje dag för att mocka och fixa mat. Paddocken sköttes bra men det negativa var att jag aldrig hade någon att rida med. Så ännu en gång är jag glad "att jag kom där ifrån". Nu hoppas jag att det blir jätte bra i grannstallet med både paddock och ridsällskap men det återstår att se ;)
 
Första stallet med islandshästen och min första alldeles egna häst (foderhäst). Man hade inte så höga krav på hur det skulle se ut eller vara då jag egentligen inte hade någon kunskap alls. Nu däremot, vilka krav man har ;)